Zarar çok gören yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zarar çok gören yok!


 

Mersin’de haftasonu etkili olan yağış ile özellikle batı bölgelerinde pek çok ev, işyeri ve araç sulara gömülürken yerel yönetimlere tepki yağdı! Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ortalarda gözükmezken, Erdemli Belediye Başkanı Tollu, ‘zarar yok’ açıklaması yaptı!

HEDİYE EROĞLU – NABİ BATUK

Geçen yıl Aralık ayında yaşadığı sel afetinde büyük yara alan Mersin’de, haftasonu süren yağışlar nedeniyle yine sulara gömüldü! Özellikle kentin batı kesimlerinde pek çok ev, işyeri ve araç sulara gömüldü. Vali Ali İhsan Su, önceki geceyi taşkın yaşanan bölgelerde inceleme yaparak ve halkı dinleyerek geçirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise ortalarda gözükmezken, belediyeden, ‘anında müdahale ettik’ açıklaması geldi. Halk özellikle Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne büyük tepki gösterirken, Büyükşehir’in MESKİ’yi öven açıklamalarına tepki geldi. Bir başka eleştirilen isim ise Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu oldu. Tollu, evlerin, işyerlerinin, araçların suya gömüldüğü ilçede zararın yaşanmadığı yönündeki paylaşımı ile sert tepki gördü. Mezitli’de ise Deniz Mahallesi’nde MESKİ’nin bazı sokaklardaki yağmur suyu hatlarını tamamlamaması nedeniyle mahallenin bazı sokakları göle dönüştü. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA