Taksiye zam reddedildi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Taksiye zam reddedildi!


 

Mersin’de taksicilerin zam talepleri, oylama sonucu ret edildi. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda düzenlenen toplantıda, bir grup esnafın zam talebi oylamaya sunuldu. Oylamada taksi ücretlerine zam yapılmaması ve 3+3 lira olan ücretin uygulanmasına devam kararı alındı.

Toplantıda ayrıca taksicilere yeni duraklar anlatıldı. Oda Başkanı Veysel Sarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığı ile başlatılan 77 + 23 yeni taksi duraklarının  yapılışıyla ilgili çalışma ve gelinen noktayı aşamaları ile anlattı. Bu duraklarda çalışma hakkının sadece ve sadece UKOME kararından geçen plakalara ait olacağını belirten Sarı, “UKOME ile görüşmelerimiz sonucu 79 adet taksi durağı yeri belirlendi ve bu durakların çoğuna yeni yazıhaneler monte edildi. Ancak Mersin’e modern taksi duraklarının yapılacağını duyan birçok kişi plakasız durak yeri ve durak harici plaka satışları yaparak haksız kazanç elde etmek istedi. UKOME’nin çıkarmış olduğu yönetmelikte kimlerin taksicilik yapabileceği ve taksi plakalarının nasıl el değiştirileceği belirlemiş olup,buna rağmen duraksız kalacaklar için 79 olarak belirlenen durak sayısını 100’e çıkararak duraksız taksici kalmamasına çalışacağız” dedi. (bülten)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA