Bir bu eksikti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bir bu eksikti


 

Mersin İdman Yurdu, başkan adayı çıkmayan kongreye sayılı günler kala 27 puan silme cezası ile karşı karşıya!

ALİ ŞANLI

İki sezon önce Süper Lig'e veda ettikten sonra yaşadığı sıkıntılar nedeniyle TFF 2. Lig'e kadar düşen Mersin İdman Yurdu, geride kalan 12 maçında galibiyet veya beraberlik alamazken, cezası nedeniyle eksi 3 puanla ligin dibine demir attı. Kırmızı Lacivertliler kalesinde gördüğü 42 golle de bu sezon Türkiye'deki profesyonel ligler içerisinde en çok gol yiyen takım oldu. Bugünlerde ise çok alışık olduğu yeni bir Kongre heyecanı başladı Mersin İdman Yurdu’nda. Şuna kadar taraftarın dışında başkan adayı çıkaramayan kentte, başka aday çıkmaması durumunda Mersin İdman Yurdu kapanma ile karşı karşıya kalacak. Mersin İdman Yurdu’nu bekleyen bir başka tehlike ise Perşembe ve Cuma günü FİFA ‘dan gelecek olan eksi puan cezaları.

EKSİ 27 PUAN GELİYOR

Perşembe ve Cuma günü gelecek olan puan cezalarında Kırmızı Lacivertli formayı fazla giymemesine rağmen 2012 yılında  Konyaspor’dan alınan sadece Türkiye kupasında forma şansı bulan Robak alacakları ödenmediği için eksi 6 puan cezası gelecek. 2 farklı Kamerun Kulübünden ise 9 puan silinecek. Fas takımından alınan Bueno yapılması gereken ama yapılmayan borç için 12 puan silinecek. Toplamda 27 puanı silinecek olan Mersin İdman Yurdu’nun böyle 3’cü lige düşmesi kesinleşecek. Kıbrıs’tan alınan 4 yıl Mersin İdman Yurdu formasını terleten Josef Boum için ödenmesi gerek 200 bin Avro’nunda Cuma gününe kadar ödenmesi gerekiyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA