Kocamaz el attı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz el attı!


 

Kongreye sayılı günler kala yavaş yavaş adayların liste çalışmaları ortaya çıkmaya başladı. Kulübe sahip çıkmamakla eleştirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, kulübe el attığı iddia edildi.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda 12 Kasım’da yapılacak kongre öncesi ilginç gelişmeler yaşanıyor. Mevcut Başkan Mahmut Karak yönetiminin istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğu için önceki gün taraftarlar adına açıklama yapan Alaaddin Bulut yönetime talip olduklarını bir basın toplantısı ile kamuoyuna  duyurmuştu. Bu gelişmeler devam ederken kulübün eski başkanlarından ve uzun süredir kulübün Onursal Başkanı olan Hamit İzol’un yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı öğrenildi. İzol’un kuracağı yönetime şu anda yurt dışında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da dışarıdan destek verdiği gelen bilgiler arasında.

PUNA CEZALARINA SÜRE İSTENDİ

Öte yandan bugün saat 17.00 kadar Robak, Delev ve  Brezilya Kulüplerine ödeme yapılmaması durumunda eksi 27 puan  geleceği biliniyor. Kulüpten yapılan yazışmalarla alacaklı olan oyuncular ve kulüplerden süre istendiği, Pazar günü yapılacak kongre sonrası ödeme için söz verildiği öğrenildi. Konyaspor’dan alınan sadece tek maç oynayan Robak’ın 265 Bin Avro alacağını 7 taksite böldürdüğü 25 Bin Avro ilk peşinata ‘evet’ dediği gelen bilgi arasında.

Delev’in ise 1.800 bin Avro alacağını 1.200 Avro’ya çektiği 24 taksit yaptığı açıklandı. Pazar günü yapılacak kongrenin ardından başkanlık koltuğuna oturacak ismin acilen bu sorunları çözmesi gerektiği aksi taktirde eksi 27 puan ile karşı karşıya kalacak olması gelecek olan Başkanı şimdiden kara kara düşündüreceğe benziyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA