Eski Milletvekili Bozkurt son yolculuğuna uğurlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eski Milletvekili Bozkurt son yolculuğuna uğurlandı


 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti 24’üncü Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt, Mersin’de son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Esenpınar Mahallesi'nde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Prof. Dr. Nebi Bozkurt için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı kalabalık nedeniyle Erdemli Ulu Cami bitişiğindeki parkta kılındı. Törende Türkiye Büyük Millet Meclisi adına AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların taziyelerini ileten Tezcan, merhumun ailesine de başsağlığı diledi. Tezcan, "Nebi hocamız çok iyi bir eşti, çok iyi bir babaydı, çok iyi bir öğretmendi, çok iyi bir alimdi" dedi. Konuşmanın ardından Bozkurt'un cenaze namazı Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu tarafından kıldırıldı. Helallik alınmasının ardından 3 çocuk babası Bozkurt'un cenazesi Güzeloluk Mahlelesi'nde sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze törenine Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Mersin milletvekilleri ile 24 dönemde birlikte görev yaptığı CHP ve MHP'li milletvekilleri katıldı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA