TARİHİ GÜN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARİHİ GÜN!


 

Kapanmanın eşiğindeki MİY, yarın olağanüstü kongreye gidecek. Aynı zamanda takım ise Etimesgut Belediyespor karşılaşacak.

HABER/ALİ ŞANLI

Futbolda Süper Lig ve TFF 1. Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilirken, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 12. hafta karşılaşmaları oynanacak. Mersin İdman Yurdu ise tarihi bir gün yaşayacak. Kırmızı Lacivertli Kulüp yarın olağanüstü kongreye gidecek. Takım ise saat 13:30’da ile Etimesgut Belediyespor karşılaşacak.

SON OLABİLİR

Kongre için şuana kadar netleşen taraftar gurubunun oluşturduğu liste dışında başka liste görünmüyor. Kulübün borcu ve  transfer yasağı düşünüldüğünde taraftar gurubunun kuracağı yönetim listesinin zayıf kalacağı, genel kanı olarak ortaya çıkıyor. Güçlü bir firma yada büyük bir iş adamının takıma talip olmaması durumunda Mersin İdman Yurdu’nun kapanma süreci başlayacak.

SIKINTILI MAÇ

Kongre gölgesinde sahaya çıkacak olan Mersin İdman Yurdu takımı ise tüm bu olumsuzluklara rağmen ilk puanını almak istiyor. Şuana kadar çıktığı 11 karşılaşmada 42 gol yiyip sadece 2 gol atma başarısını gösterdi. Eksi 40 averaj ile 18. Sırada yerini alan Kırmızı Şeytanlar Etimesgut Belediyespor maçında siftah için çıkacak. Karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da Mersin Stadında oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA