Çözüm olur mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çözüm olur mu?


 

Kötü gidişatı durdurmak için olağanüstü kongreye giden Mersin İdman Yurdu’nda başkanlığa tek liste ile Hamit İzol seçildi. Ancak İzol’un 3 ligi hedeflemesi kafaları karıştırdı.

ALİ ŞANLI

Yaklaşık 100 milyon TL’yi bulan borçlar, transfer yasağı, cezalar ve puan kayıpları ile adeta kapanmanın eşiğine gelen TFF 2. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu çıkış arayışında. Yaklaşık 10 ay önce yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Mahmut Karak’ın geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından kötü gidişatı durdurmak isteyen kulüp, olağanüstü genel kurula gitti. Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan genel kurula tek liste ile giren Hamit İzol, büyükşehir belediyesinin de desteği ile kulübün 44’üncü başkanı oldu.

Kongrede konuşma yapan Hamit İzol, kulübü çok sıkıntılı bir süreçte devraldıklarını ancak görevlerini en  iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi. İzol, “Bu zor süreçte bir Mersin İdman Yurdu taraftarı olarak görev almayı üzerimize bir borç bildik. Çok zor süreçler atlattık bu takımla. Allahın izniyle bu süreci de atlatacağız. Kent arkamızda durduğu sürece 92 yıllık çınarımızı yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

Takımın mevcut borcunun makul bir seviyeye çekilmediği müddetçe ödenmesinin mümkün olmayacağını da vurgulayan İzol, “Biz bu parayı toplayabilecek bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Alacaklılarla oturup konuşacağız. Takım şu an 3. lige düşmüş durumda. Önemli olan takımı orada tutabilmek. Takım amatör lige düşerse, bu borçlar zaten ödenmez. O yüzden alacaklılarla da makul bir oranda buluşup, borçları kapatmak istiyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA