‘Hasta kedi geri verildi’ iddiası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hasta kedi geri verildi’ iddiası


 

Kampüs Hayvan Barınağı’nda hasta bir kedinin ‘Tedavisi yapıldı raporu’ ile hiçbir işlem yapılmadan geri verildiği iddia edildi.

Mehmet Nabi Batuk 

Son zamanlarda hem barınak içinde yaşayan hem de barınağın dışından tedavi ve kısırlaştırma çalışmaları için getirilen hayvanlara yönelik kuraldışı haberlerle gündeme gelen Mersin Üniversitesi (MEÜ) içerisindeki Kampus Hayvan Barınağı’na sevk edilen ve ağız kısmında parçalanmalar, çürümeler olan hasta bir kedinin tedavisi yapıldı raporu verilerek, hiçbir işlem yapılmadan geri verildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Mersin Hayvan Sever Derneği’nden yapılan açıklamada “Kampus Hayvan Barınağı’na bir kedi gönderdik ve o kedinin tedavisi hakkında bilgi istedik. Sonra bize bu ağır yaralı kediyi teslim ettiler ve tedavisinin bittiğini ve artık yapılacak bir şeyin olmadığını söylediler. 2 gündür kedi evinde kaldı ve da sonra biz durumu ağır olan bu kedinin tedavisinin yapılması için kendi arabamızla Gözne’deki Hayvan Barınağı Veteriner Müdürü Mehmet Çücük’e götürüp teslim ettik” cümleleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA