Üç Ocak üst geçit istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üç Ocak üst geçit istiyor


 

Trafik kazalarından muzdarip olan Üç Ocak Mahallesi sakinleri okula giden çocukların can güvenliği için bölgeye bir üst geçit yapılmasını, yaya geçidi ve trafik ışıkları yerleştirilmesini istiyor.

Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, Üç Ocak Mahallesi’nde gerçekleştirdiği halk toplantısında mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinledi. Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Aktaş, Üç Ocak Mahalle Muhtarı Mehmet Gündoğdu ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Başlattıkları hizmet atağına rağmen her mahallenin halen ihtiyaçları, birikmiş sıkıntıları olduğunu söyleyen Pamuk, “Bütün sorunları en kısa zamanda çözmek için gece veya gündüz demeden çalışacağız. Belediyemiz bütçesini, en verimli ve etkin şekilde halkımızın ve mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu hizmet ve projelerde kullanmak için kullanıyoruz. Bir derdiniz, sıkıntınız olduğunda her zaman bizimle paylaşabilirsiniz. Kapımız daima açıktır, buyurun gelin, hem bir çayımızı için hem de sorunlarınızı birlikte çözelim” diye konuştu.

Üç Ocak Mahallesi sakinlerini tek tek dinleyip; tapu ve imar uygulamaları, yağmur suyu drenaj hattı, kış mevsiminde artan hava kirliliği, sağlık yardımı konularında şikâyet ve talepleri not ettiren Muhittin Pamuk, diğer kamu kurumlarını ilgilendiren konuları da yetkililerle görüşerek kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

ÜÇ OCAK MAHALLE SAKİNLERİNİN DİLE GETİRDİĞİ TALEP VE ŞİKÂYETLER

Toplantıda mahalle sakinleri; trafik kazalarına dikkat çekti, okula giden çocuklarının can güvenliği için bölgeye bir üst geçit yapılmasını, yaya geçidi ve trafik ışıkları yerleştirilmesini talep etti. Kimi vatandaşlar da mahalledeki doğalgaz çalışmaları nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken, Pamuk, bu çalışmaların bitmesinin ardından sokakların kilit taşı veya asfalt ile kaplanacağını söyledi. Toplantıda mahalle sakini bir kadın, çocuklarının sık sık gittiği Ümit Yaşar Oğuzcan Koruluğu’nda güvenliğin arttırılmasını talep ederken, Pamuk, konuyu derhal Mersin Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile görüşeceğinin altını çizdi. Sokağında bulunan terk edilmiş bir bina yüzünden yaşadığı sıkıntıları anlatan bir vatandaşa da Başkan Pamuk, gerekli yasal araştırma ve ilgililere tebligatın ardından, can güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapının yıkımını yapabileceklerini ifade etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA