“Türe’ye uzatılan ele cıss” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Türe’ye uzatılan ele cıss”


 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, partisi MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Türe’nin rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Haber Merkezi

Mersin'in Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, 7 meclis üyesi ile birlikte MHP’den istifa etti. İki dönemdir Anamur Belediye Başkanı olarak görev yapan Türe, istifasının ardından İYİ Parti’ye geçti. Meral Akşener liderliğinde kurulan partinin Ankara’daki genel merkez açılışına katılan Türe, burada parti rozetini Akşener’den aldı. Ayrıca Türe ile birlikte istifa eden meclis üyeleri; Uğur Güngör, Sezai Şimşek, Hasan Ali Sarıca, Ahmet Türkay, Ali Rıza Bulut, Ali Rıza Kibrit, Ayhan Yıldız’a da rozetlerini Akşener taktı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkan Mehmet Türe’ye İyi Parti rozetini taktıktan sonra “Mehmet Türe bizle olduğu için başına çok iş gelen kardeşlerimden birisi, bundan sonra ona uzatılan ele cıss” şeklinde konuştu. Genel Başkan Akşener, Başkan Mehmet Türe’ye birlikte 9 Belediye Başkanına daha İyi Parti rozeti taktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA