Kopmalar başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kopmalar başladı


 

Mersin’den 14 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Küme’de 9’uncu hafta geride kalırken, lig şekilleniyor.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Kümde 9’uncu hafta geride kaldı. Oynanan 9 hafta sonunda İçelspor topladığı 23 puan ile liderlik koltuğunu hiç bırakmadı. Liderin yakın takipçisi Meskispor 23 puan ile 2.sırada takibini sürdürüyor. Oynanan 9 haftaya bakıldığında sezon sonuna kadar bu iki takım arasında zirve yarışının sürmesi bekleniyor.

LİDER TEK ATTI

Ligin 3’üncü haftasında liderlik koltuğuna oturan İçelspor 6 haftadır koltuğunu kimseye kaptırmadı. Lider olarak gittiği Gülnar Belediyespor maçında düşük tempoda oynamamasına rağmen kazanmasını bildi 1-0. Süper Amatör Liginde henüz tek galibiyeti bulunan Gülnar temsilcisi güçlü rakibi İçelspor karşında fazla bir varlık gösteremeyince rakibine 1-0 boyun eğdi. Aldığı bu mağlubiyet ile tehlikeli bölgeden kurtulamayan Gülnar Belediyespor haftaya oynayacağı ve son sırada bulunan Kanalspor’u yenerek nefes almak isteyecek.

Lider koltuğunu seven İçelspor  rakiplerini tek tek yenerek emin adımlarla Bölgesel Amatör Ligine doğru gidiyor. Lider hafta sonu Ormanspor ile oynayacak.

MESKİ FARK ATTI

Lider İçelspor’un yakın takipçisi Meskispor,  Ormanspor’u gole boğdu 6-0. Oynadığı her ligde büyük paralar harcayan ve şampiyonluğa oynayan Meskispor liderin 2 puan gerisinde yakın takibini sürdürdü. Suni Çim sahada oynanan karşılaşmada 6 gol atarak İçelspor’u zirve yarışında yalnız bırakmadı. Meskispor bu hafta sahasında Ligin güçlü ekiplerinden Anamur Muz takımını konuk edecek.

TOROSLAR TEKLEMEYE BAŞLADI

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Toroslar Belediyespor Erdemli deplasmanında 3-2 kaybederek üst taraf ile bağı kopma noktasına geldi. Erdemli Belediyespor ile gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Erdemli temsilcisi 3-2 kazanarak rakibi Toroslar Belediyespor’u şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştırdı.

Ligin 3’üncü haftasında hoca değişikliğine giden Toroslar ekibi yapmış olduğu bu hatanın cezasını çekiyor. Ligin 9’uncu haftasında şampiyonluk umutlarını yitiren Toroslar ekibini ilginç günler bekliyor.

MUZ YEMEK KOLAY DEĞİL

Anamur’un Süper Amatör Ligindeki tek temsilcisi Anamur Muzspor kolay lokma olmadığını Yenişehirspor maçında bir kez daha gösterdi Anamur Muzspor 1 Yenişehirspor 0. Ligin ilk 3 haftasında liderlik koltuğunda oturarak dikkatleri çeken Yenişehirspor arka arkaya aldığı beraberlik ve mağlubiyetlerle ligde 5.sıraya geriledi.

Mütevazi bir kadro ile mücadele eden Yenişehirspor deplasmanında Ligin iyi ekiplerinden Anamur Muzspor’a 1-0 kaybederek liderden bir hayli uzaklaştı.

ÜST GİBİ ALT TARAF DA KARIŞIK

3 takımın lige veda edecek olması üst taraf olduğu gibi alt tarafı da kıyasıya mücadeleler oluyor.14’cü sıradaki Kanalspor,13’cü sıradaki Gülnar Belediyespor ve Reşadiyespor’un 5 puanı bulunuyor.11’nci Akdenizgücü 8 puan toplarken ligin gediklisi K.Milliyespor ve Akdeniz Belediyespor 8 puanı bulunuyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA