Kocamaz’dan tam destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz’dan tam destek


 

İstifa eden MİY Başkanı Mahmut Karak’ın destek vermemekle eleştirdiği, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, haftasonu yapılan kongrede başkanlık koltuğuna oturan Hamit İzol’a desteği sürüyor.

Başkan Kocamaz, Sultaşa Otel’de düzenlenen yemekte Mersin İdman Yurdu’nun yeni yönetimi ve takım oyuncuları ile bir araya geldi.“Önceden olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz” diyen Kocamaz, “Yasal olarak belediyelerin bütçeden profesyonel kulüplere destek vermesi mümkün değil. Ama biz daha önce yaptığımız gibi yine birilerinden ricayla belli bir bütçeyi buraya aktaracağız. Geçmişteki tecrübelerden dolayı hepinizin kafasında soru işareti olduğunu biliyorum. Fakat arkadaşlar böyle zor bir zamanda, bu riski üstelendiler. Fedakârlık yapıyorlar. Böyle bir ortamda aslında hiç kimse görev almak istemez. Mersin’e ve Mersin İdman Yurdu’na olan bağlılıklarından böyle bir görevi üstlendiler. İnşallah kentin bütün dinamiklerinin harekete geçmesiyle, yönetime güvenmesiyle hem siz rahat edeceksiniz, hem de bizler bu moral bozukluğundan kurtulacağız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA