7 gündür haber yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

7 gündür haber yok!


 

Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi Sazak Sokak’ta yaşayan 42 yaşındaki Ali Fakı, geçtiğimiz Perşembe günü akşam saatlerinde ailesi ile birlikte yemek yedikten sonra evden çıkarak bir daha dönmedi.

Fakı’nın eve dönmemesi üzerine, çevrede gidebileceği yerlerde arama yapan ailesi, iki gün boyunca yaptıkları aramalar sonuçsuz kalınca durumu Bozyazı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı da oluşturduğu ekiple kayıp şahsı aramaya başladı. Aramalar sırasında jandarma ekipleri, vatandaşlardan Ali Fakı’yı görenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi.

Durumdan haberdar olan bir vatandaşın, kaybolan şahsa ait 23 HC 588 plakalı aracı Çubukkoyağı Mahallesi Orkide Sitesi yakınlarında deniz kenarında gördüğünü güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği'ne bağlı ekipler, aracın bulunduğu yere gitti. Araç terk edilmiş halde bulunurken, olay yeri inceleme ekibi araçta arama yaptı. Araç garaja çekilirken, jandarma ve polis ekipleri kaybolan şahsı arama çalışmalarına devam ediyor.

“GİDEBİLECEĞİ HER YERİ ARADIK. ÇOK PERİŞANIZ”

Öte yandan, kaybolan Ali Fakı’nın eşi Hürü Fakı ve çocukları, Tekmen Mahallesi'ndeki evlerinde İHA muhabirine konuştu. Ailesi, 7 gündür bulunamayan Ali Fakı’nın hayatından endişe duymaya başladıklarını, görenlerin ve nerede olduğunu bilenlerin insanlık namına kendilerine veya güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi. Gözü yaşlı eş Hürü Fakı, geçimlerini çiftçilik yaparak sağladıklarını, iki çocukları olduğunu belirterek, aile içerisinde herhangi bir geçimsizlik bulunmadığını, mutlu bir yaşamları olduğunu söyledi. Hürü Fakı, “Gidebileceği her yeri aradık. Her tarafa haber saldık. Bulmaktan umudumuzu kesince durumu jandarmaya bildirdik. Hiçbir kimseyle bir husumetimiz yok. Perişan durumdayız. Gözümüz kapıda, kulağımız telefonda. Allah rızası için gören, yerini bilen varsa bildirsin” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA