Mersin’e şehit ateşi düştü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e şehit ateşi düştü!


 

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan’ın Mersin’deki ailesine acı haber verildi. Şehidin 2 yıldır uzman çavuş olduğu, 9 ay önce evlendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Ağrı'nın Eleşkirt ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyonda bu sabah teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan (23) şehit oldu. Şehit Doğan'ın merkez Mezitli ilçesine bağlı Doğlu Mahallesi'nde oturan ailesi, acı haberi askeri yetkililerden aldı. Operasyonda evladının şehit düştüğünün haberini alan anne Emine Doğan gözyaşlarına boğuldu. Ailenin oturduğu ev ile yakındaki evler Türk bayraklarıyla donatılırken, anneyi komşuları ve yetkililer teselli etmeye çalıştı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu da taziye evine gelerek, aileye başsağlığı diledi. 3'ü kız 7 kardeş oldukları öğrenilen şehit Doğan'ın erkek kardeşlerinden birinin de Tuzla'da asteğmen olduğu öğrenildi. Ayrıca şehidin 9 ay önce evlendiği, eşinin de yanında olduğu ifade edildi.

Oğluyla en son dün konuştuklarını söyleyen anne Emine Doğan, “Önceki gün göreve çıkmadan beni aradı. 'Göreve gidiyorum, merak etme anne, bir şey olmaz, ölüm nerede olsa bizi bulur' dedi. Önceki gün akşam üzeri çıktı, dün akşam üzeri dönecekti ama kısmet olmadı. Kısmet değilmiş. 'Anne dua et arkamdan, her zaman dua et' derdi" dedi. Şehit Doğan’ın cenazesinin bugün baba ocağına ulaşması bekleniyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA