Atıcı’dan hükümete Akkuyu tepkisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atıcı’dan hükümete Akkuyu tepkisi


 

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada nükleere karşı insan zinciri oluşturmak isteyen vatandaşlara güvenlik gerekçesiyle izin verilmemesine tepki göstererek, “Devleti acz içindeymiş gibi göstermeye kimsenin hakkı yoktur” de

Mersin'de geçen hafta sonu çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Mersin'e sahip çıkan vatandaşların nükleer santral tehlikesine bir kez daha dikkat çekmek ve Hükümeti uyarmak üzere insan zinciri oluşturarak bedenleriyle "Nükleere hayır!" yazmak istediğini belirten Aytuğ Atıcı, on iki gün önceden valiliğe yazılı başvuru yapılarak izin istenmesine rağmen valiliğin cuma günü son ana kadar bekleyip güvenlik gerekçesiyle izin vermediğini ve OHAL'i bahane ettiğini söyledi.

Aytuğ Atıcı Valiliğin 10 Kasımda benzer bir etkinlik için bir araya gelen 7.700 kişinin güvenliğinin sağlandığına dikkat çekerek, “ ’Nükleere hayır!’ diyen vatandaşların güvenliğini sağlayamayacağını söyleyerek devleti acz içindeymiş gibi göstermeye kimsenin hakkı yoktur. Mersinliler Atatürk'ün vasiyetine uyup Mersin'e sahip çıkmaya devam edeceklerdir” dedi. (bülten)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA