Mersinli lojistikçilere ödül yağdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli lojistikçilere ödül yağdı


 

Lojistik sektörünün medyası ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile kesintisiz olarak 8 yıldır devam eden ’Atlas Lojistik Ödülleri’ yarışması sonrasında toplam 20 ödül törenle sahiplerine verildi. Törene Mersinli firmalar damga vurdu.

Türkiye'nin lojistik alanındaki 'Atlas'ları belli oldu. İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) yapılan törenle dağıtılan ödüller için 65 aday mücadele etti. Yılın Lojistik Atlasları, 2017 yılında da sektörün en önemli markaları arasından çıktı. Lojistiğe iş ve değer üretmeye çalışmalarıyla öne çıkan ihracatçı firmalar da ikinci kez ödüllendirildi.

Organizasyon kapsamında; Ulaştırma belgesine dayalı hizmetler dalında 5 kategoride değerlendirme oldu. Aynı kategoride her firmaya yalnızca bir ödül verilen yarışmanın belgeye dayalı hizmetlere ilişkin ödül değerlendirme sonuçları kapsamında Uluslararası Lojistik İşletmecileri Kategorisinde Mersin firması olan Ekol Lojistik ödül alan firmalardan oldu. Ulaştırma Bakanlığı yetki belgeleri dışında oda, dernek, birlik gibi üyeliklere göre yapılan başvurularda ise Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği ödül alan kuruluş oldu. Yarışmada, jüri üyelerinin seçimine bağlı şekilde sonuçlanan Lojistik Proje Ödülleri dalında ise dört proje ödüle değer bulundu.Bu kapsamda da yine Mersin firması olan Ceynak Ceyhan Lisanlı Depo Terminali projesi ile Ceynak Lojistik de ödül alan firma oldu. Aday belirleme ve oylama işlemleri lojistikodulleri.com web sitesi kullanıcıları tarafından yapılan online yarışmada ise elde edilen sonuçlar jüri tarafından tescil edildi. 5 kategoride toplam 21 adayın yarıştığı yarışmada, sonuçlar lojistik sektörünün tüm kesimlerinden gelen oylarla belirlendi.

Yılın En Beğenilen Lojistik Şirketi de yine Mersin’den Ekol Lojistik olurken, Yılın Lojistik Yöneticisi (Karayolu) Alper Bilgili (Ekol Lojistik) ve Yılın Depo Yöneticisi Koray Yılmaz (Ceynak Lojistik) aldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA