Ali Er kaybetti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ali Er kaybetti!


 

8 Mart’ta kadın avukatı iterek konuşturmayan Mersin Barosu Başkanı Ali Er’e ‘maganda’ diyen avukat Semih Yıldız’a hakaret suçlamasıyla dava açıldı. Hakim karşısına çıkan Yıldız, beraat etti.

Haber Merkezi

Mersin Barosu’ndaki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde söz almak isteyen avukat Şilan Türk, Baro Başkanı Ali Er tarafından kürsüden itilerek, konuşturulmamıştı. Ordu’da yaşayan avukat Semih Yıldız, bu görüntüleri izledikten sonra Mersin Barosu’nun Facebook hesabında yayınlanan basın bildirisinin altına yorum yaptı. Yıldız, “Bu maganda evde hanımına nasıl davranıyordur, düşünmek bile istemiyorum. O hanımefendi bana vekaletname verse, ne güzel şöyle fotoğraflı” ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesinden İsmail Saymaz’ın haberine göre, iletiyi fark eden Mersin Barosu Başkanı Ali Er ve eşi Hatice Süreyya Er suç duyurusunda bulundu. İfadesi alınan Yıldız, “Olayın Dünya Kadınlar Günü’nde olmasına ve bayan meslektaşımıza karşı işlenmesine tahammül edemedim. Onun için maganda dedim. Amacım, takım elbiseli ve kültürlü bir insanın bayanlara bu şekilde kaba davranmasını eleştirmekti” dedi. Yıldız hakkında “hakaret” suçlamasıyla dava açıldı. İddianamede, “Yıldız’ın sözlerinin eleştiri sınırlarını aşarak müştekilerin aile hayatına ve eşine yönelik hakaret mahiyetinde olduğu” savunuldu. Mersin’de açılan davanın ilk duruşması önceki gün görüldü. Ali Er’in karısı Hatice Süreyya Er’in davaya müdahil olma isteği reddedilirken, “Hakaret içermez” diyerek Yıldız hakkında beraat kararı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA