Vali Su, kız öğrenci yurdunda üniversiteli öğrencilerle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su, kız öğrenci yurdunda üniversiteli öğrencilerle buluştu


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Mersin Kız Öğrenci Yurdu’nda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Vali Su, merkez Yenişehir ilçesindeki Mersin Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle akşam yemeği yedi ve ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı’ kapsamında düzenlenen konferansa katıldı. Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Oğuz Kaymaz’ın da eşlik ettiği programda, öğrencilerle birlikte tabldot sırasına geçti. Su, yemek sonrasında öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra konferans salonuna geçen Vali Su, ‘Zoru Başaranlar Kariyer Eğitimi Programı’ kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, üniversite öğrencilerini dinledi. Konferansta konuşan Su, üniversite öğrencisi gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Her insanın gelecekte başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine bir hedef koyması gerektiğini kaydeden Su, “İleriki yaşamınızda başarılı birer birey olabilmeniz için öncelikle bir hedefiniz olmalı ve koyduğunuz bu hedef doğrultusunda var gücünüzle çalışarak o hedef uğrunda gayret göstermelisiniz” dedi.

Türkiye’nin daha da kalkınması ve gelişmesi için devlet ve hükümet tarafından tüm imkanların seferber edildiğini söyleyen Su, ülkenin sürekli bir gelişim içerisinde olduğunu belirterek, bu gelişmenin daim olabilmesi için bugünün gençlerinin kendilerini daha iyi bir şekilde geliştirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Vali Su, daha sonra programa katılan öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA