ZİRAAT MÜHENDİSLERİ KONGREYE HAZIRLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ KONGREYE HAZIRLANIYOR


 

Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi 24 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştireceği seçimli olağan genel kurul toplantısının hazırlık çalışmalarına başladı.

Mehmet Nabi Batuk  

Mersin’nde tarımsal alanda yaşanan teknik sorunlarla en ön safta mücadele eden, arı ölümlerine, anız yakma, yanlış zirai ilaç kullanımına karşı önemli çalışmalar gerçekleştiren Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nde 24 Aralık 2017 tarihinde yapılacak seçimli olağan kongre toplantısının hazırlıkları başladı. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası 46.Olağan Genel Kurul Toplantısı çalışmaları kapsamında Mersin Şubesi’nin 12.Dönem Genel Kurulu çoğunluklu olarak 16-17 Aralık 2017 tarihlerinde, çoğunluksuz olarak ise 23 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde toplanacağı öğrenildi. 

KARAOĞLU, YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Odada kongre hazırlık süreci devam ederken Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin mevcut başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamada “1 Nisan 2016 tarihinden bu tarafa diğer yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte kurumsallaşma anlamın ve çiftçi sorunları ile ilgili önemli çalışmalar yaptık. Tabiki bu çalışmalarda yönetim işi bir ekip işidir, bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma düzenli ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ancak daha yapacak çok işimiz var, bundan sonra da Mersin ZMO olarak, Mersin tarımı ve Türkiye Tarımına yön veren Oda olması için Projeler hazırladık. Bu projelerimizi hayata geçirebilmemiz ve odamızı daha üst seviyelere taşıyabilmemiz için 24 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Olağan seçimlerde yeniden aday olma kararı aldık” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA