BERBER VE KUAFÖRLERDEN ENGELLİLERE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BERBER VE KUAFÖRLERDEN ENGELLİLERE DESTEK


 

Mersin Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ali Katırcı, Mersin Engelliler Bakım Merkezi’ni ve merkezde kalan engellileri ziyaret etti. Katırcı ve beraberindeki berber ve kuaförler merkezde kalan engellilere saç kesimi ve bakım yapmayı da ihmal etmedi.

SONER AYDIN

Mersin Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ali Katırcı ve ekibi sosyal sorumluluk etkinliklerini sürdürüyor. Daha önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukları ziyaret eden Katırcı ve ekibi bu defa Mersin Engelliler Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. 
Ziyaretçiler, merkezde kalan engellilerle bolca vakit geçirdi. Ziyaretin ardından gazetemize bilgi veren Mersin Berber ve Kuaförler Odası Başkan adayı Ali Katırcı, ekibi ile birlikte kent genelinde gerçekleştirdikleri etkinliler kapsamında Mersin Engelliler Bakım Merkezi’ni ve merkezde kalan engellileri ziyaret ettiklerini söyledi. 
Ziyareti 10 kişilik bir ekiple gerçekleştirdiklerini ve ziyaret kapsamında merkezde kalan engellilerin saçlarını kesip, bakımlarını yaptıklarını aktaran Katırcı, “Merkezde kalan engelliler ziyaretimizden dolayı çok mutlu oldular. Daha önce de birçok etkinlik gerçekleştirdik. Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklarımızı ziyaret ettik, TEMA Vakfı ile çeşitli projeler gerçekleştirdik. Başkan adayı olmadan önce de oda olarak bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyorduk, başkan seçildikten sonra da yine bu etkinliklere devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA