BU HASTANENİN HALİ NE? ŞEHİR HASTANESİ LÜKS DİŞ HASTANESİ VİRANE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU HASTANENİN HALİ NE? ŞEHİR HASTANESİ LÜKS DİŞ HASTANESİ VİRANE!


 

Mersin Şehir Hastanesi, yaklaşık 10 ay önce ‘5 yıldızlı hastane’ sloganıyla açıklanarak iktidarın vitrini olurken, hijyen, kalite ve güvenlikten yoksun Mersin Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ndeki görüntüler pes dertti!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de 2016 yılı Şubat ayında AKP iktidarının ilk şehir hastanesi olarak hizmete giren Merin Şehir Hastanesi, önce ‘5 yıldızlı hastane’ sloganıyla faaliyetlerini sürdürürken kentteki diğer sağlık kuruluşlarının içler acısı hali tepki topluyor.

Özellikle Akdeniz ilçesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin; hijyen, kalite ve güvenlikten yoksun görüntüleri pes dertti. Hasta binası adeta dökülürken sıvası kalkmış, kırık dökük kapı ve pencereleri ile 21. yüzyıla yakışmayan bir görüntü çizen merkezde; sağlık personelleri zor artlarda hizmet vermeye çalışıyor. Hastalar ise hem fiziki yapının olumsuzluğu hem de idari yönetim eksikliği nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.

Öte yandan merkezde görev yapan bazı doktorların mesai saatleri içerisinde hastaları bekleterek, tedavi sürelerini geciktirdiği de iddia ediliyor. Vatandaşlar Mersin Valiliği başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü ve görevlileri göreve davet ediyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA