İNSANLIK ÖLMÜŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İNSANLIK ÖLMÜŞ!


 

Komşusu görmedi, müdür aramadı, kocası yaktı

Mersin’de eşi tarafından işkenceye uğrayan Gündüz Y. yaşadıklarını anlattı. Olayı bir türlü unutamadığını söyleyen Gündüz Y., “Komşular duydu pencereyi kapattı. İşkence sabaha kadar sürdü. Yardım istediğim okul müdürü polisi bile aramadı” dedi.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre, uyuşturucu suçundan tutuklu bulunduğu yarı açık cezaevinden izinli çıkan kocası Düzgün Ali Y.’nin yaptığı işkence sonrası vücudunun büyük bölümünde ağır yanıklar oluşan genç kadının tedavisi hastanede sürüyor.

“OKUL MÜDÜRÜ POLİSİ ARAMADI”
Gündüz Y., yaşadıklarını bir türlü unutamadığını ama asıl unutamadığı şeyin de çığlık atmasına rağmen uzatılmayan yardım eli olduğunu söyledi. Genç kadın, “Eşim 6 yıldır uyuşturucu satmaktan ve kullanmaktan cezaevinde yatıyor. Son 1 yıldır 3 ayda bir izinli geliyor. Evde misafir vardı. Misafirlerin evden ayrılmasının ardından, sobanın üzerinde kaynayan çaydanlığı göstererek ‘Çay mı demledin?’ diye sordu. ‘Hayır’ dedim. Bu yüzden tartışma çıktı. Bana daha önce de şiddet uyguluyordu. Niyetini anladım. Odaya kaçtım ve kapıyı kilitledim. Pencereyi açıp yardım çığlıkları attım. Komşular duydu. Hatta biriyle göz göze geldik. Hemen pencereyi kapattı. Diğerleri de öyle. Yapacakları şey polisi aramaktı oysa. Eşim kapıyı kırdı. Önce kemerle dövdü, ardından bantla bağladı ve üzerime sobada kaynayan suyu döktü. Bu işkence sabaha kadar sürdü” dedi.
Ertesi gün kızını okula bıraktığını ve soluğu müdürün odasında aldığını anlatan genç kadın, şunları söyledi: “Ertesi gün kızımı okula götürme bahanesiyle evden çıktım. Soluğu okul müdürünün odasında aldım. Ayakta zor duruyordum. Durumu anlattım ve polisi aramalarını rica ettim. ‘Biz telefonumuzu veremeyiz. Dışarıdan birinden iste’ dediler. Okulda müstahdem bir kadın olaya şahit oldu. ‘Müdürüm ben vereyim telefonumu’ dedi. Müdür de ‘Sen bilirsin’ deyince polisi aradık ve okula gelmelerini bekledim. Ben ölmedim, yandım ama beni en çok yakan insanlığın öldüğünü görmek oldu.”
Genç kadının avukatı Şerife Arıcı Yıldız ise “Yardım istemesine rağmen polise ihbarda bulunmayan ve telefonunu kullandırtmayan okul müdürü ve öğretmenlerin tavrı ibretlik, suç duyurusunda bulunacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA