“BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL”


 

Tarsus Ülkü Ocakları, çağın en büyük sorunlarından biri haline gelen ve gençler için tehlike arz eden uyuşturucu madde kullanımı ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Tarsus Ülkü Ocakları’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Narkotik Şube Müdürlüğü Personeli’nin de katılımıyla “Cehalet” adlı tiyatro gösterisi sahnelendi. “Bağımlı Olma, Özgür Ol!” sloganıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan,  “Günümüzde en büyük sorunlardan biri olan, çocuklarımız için büyük bir tehlike oluşturan, üzerinde durulması gereken en mühim konuların başında ‘uyuşturucu bağımlılığı’ gelmektedir. Bu zehre bir kez bulaşan bireylerimiz maalesef zamanla bağımlı hale geliyorlar. Bağımlılık sahibi kişiler her seferinde vücutlarına ve zihinlerine bir çok zehri davet ederler. Bunun sonucunda maddi manevi büyük bir çıkmazın içine girerler. Madde kullanımına devam ettikçe hayatlarını kabusa çevirerek ruhsal ve fiziksel olarak sağlıklarını hatta canlarını kaybederler. Atılan ilk adımın onların sonunu getireceğini bilmeden başladıkları bu yolda karanlığa mahkum olurlar. Bu nedenle gençlerimizin ve çocuklarımızın karanlığa adım atmamaları, atmış olanlarında temizlenip arınması için öncelikle aileler olmak üzere her şeyin farkına varabilecek zihne sahip evlatlarımızın bilinçlendirilmesi yolunda üzerimize düşen her vazifeyi büyük bir hassasiyetle yapmış olup yapmaya da devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA