BU NASIL İŞ BİLMEZLİK? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU NASIL İŞ BİLMEZLİK?


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her gün onlarca engelli vatandaşın geldiği Mersin Adliyesi çevresindeki kaldırımlarda yaptığı engelli yolu ile engelli vatandaşlara nasıl ilgisiz hizmet ürettiğini bir kez daha ispatladı.

Mehmet Nabi Batuk  

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin her gün binlerce sağlıklı ve engelli vatandaşın uğradığı ve kentteki adaletin merkezi konumundaki Mersin Adliyesi etrafındaki kaldırımlarda yaptığı engelli yolu yine şaşırtmadı. Önceki kaldırım çalışmalarında engelliler için özel hazırlanmış otobüs duraklarını yağmur suyu deşarj kanalının arkasına inşa eden, engelli yolu üzerine taksi durağı yerleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptığı son çalışmada Mersin Adliyesi etrafındaki engelli yolu inşa uygulamasında yine utanç verici bir çalışmaya imza attı.  Kameralarımıza da takılan görüntülerde kaldırımların düz olmasına rağmen yolun zig zaglı olarak yapılması, yol dönüşlerinde ve yaya geçitlerindeki yol bağlantılarının yapılmaması dikkat çekti. Uygulamaya sosyal medya hesaplarından da tepki yağarken, engelliler ile ilgili her ortamda daha iyi hizmet ürettikleri açıklamaları yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın bu çağdışı uygulamalara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA