KURTULUŞ KONSERİNDE DEMET AKALIN RÜZGARI ESTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KURTULUŞ KONSERİNDE DEMET AKALIN RÜZGARI ESTİ


 

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşun 96. yıl dönümü nedeniyle Tarsus Spor Salonunda düzenlenen Kurtuluş Konserinde Türk Pop Müziğinin ünlü sesi Demet Akalın hayranlarını coşturdu.

İlk olarak yerel sanatçı Akın Çöken çıktığı sahnenin ardından Kilis Davul Şov izleyenleri büyüledi. Daha sonra sahne alan Kadir Somer şarkıları ile programa renk kattı.

Demet Akalın Konseri öncesi bir konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Kurtuluş etkinliklerinin Cuma günü Mevlid-i Şerif okutarak başlattıklarını, 6 gün dolu dolu kutladıklarını söyledi.
Başkan Can, “Bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun diyorum. Kurtuluş bayramımız kutlu olsun. Yarınlarımız umutlu olsun. Bugün aynı zamanda Milli şairimiz İstiklal Marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü. Bu vesile ile milli şairimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum, mekanı cennet olsun’’ dedi
Başkan Can, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Gerçekten muhteşem bir tablo, muhteşem bir kalabalık. Allah birlikteliğimizi daim etsin. Kardeşliğimizi daim etsin. Ülkemiz zor günler geçirdi, geçiriyor, içten ve dıştan 7 düvel ile Türkiye Cumhuriyetimiz mücadele ediyor. Bütün dünya ülkeleri bilsin ki Türk Milleti asil bir millettir. Türk Milleti bugünlere nasıl geldiğini unutmaz, her zaman ders çıkarır. Vatanımız, bayrağımız, dinimiz için her zaman tek yumruk, tek vücut olmaya devam edecektir. Çünkü inancımız gereği, bu ülke bize atalarımızdan emanettir. Bu ülke bizim namusumuzdur, şerefimizdir, geleceğimiz ve güvencemizdir. Atalarımız bu ülkeyi vatan yapmak için canlarıyla kanlarıyla bu toprakları sulamıştır. Allah muhafaza bir daha bu günleri yaşarsak bütün Türk Milleti kanlarıyla bu toprakları sulamaya hazırdır. Bizim gidecek başka bir ülkemiz yok, gitmeye de asla ama asla niyetimiz yok. Biz gitsek de bizi kimse kabul etmez. Onun için değerli gençler birbirimize sımsıkı sarılacağız. Değerlerimize, vatanımıza, bayrağımıza sımsıkı sarılıp bu emaneti sizlere devredeceğiz. Aranıza fitne, fesat, dedikodu sokmak isteyenler olabilir. Ama biz birlikte hareket ettiğimiz sürece ayrım yapmadan ayırmadan, ötekileştirmeden, atalarımızın yolundan gittiğimiz sürece geleceğimiz güzeldir, Türkiye’miz daha güzeldir, geleceğimiz daha güzel olacaktır diyorum. Her günümüzün bu günkü gibi bayram olmasını diliyor, hepinize sağlıklı, sıhhatli, mutlu huzurlu, umutlu nice güzel günler geçirmenizi temenni ediyor, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Sağolun, varolun, Allah’a emanet olun’’ dedi. 
Tarsus’un 96. Kurtuluş yıldönümünü kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kurtuluş Bayramı coşkulu bir şekilde organize ettiği için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti. 
Başkan Kocamaz, “Allah bir daha bu millete kurtuluş mücadelesi yaşatmasın” dedi.
Daha sonra sahne alan Demet Akalın’ın, söylediği parçalarla Tarsuslular yerinde durmadı. 
Program sonunda Akın Çökel’e MHP Tarsus ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Kadir Somer’e Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kilis Davul Şov Ekibi ve Demet Akalın’a Belediye Başkanı Şevket Can ile kızı Hamiyet İrem Can, çiçek ve Nusret Mayın Gemisi Maketini hediye ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA