Vali Su’dan yeni yıl mesajı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su’dan yeni yıl mesajı


 

Vatandaşların yeni yılını kutlayan Mersin Valisi Ali İhsan Su, “Halkımızın huzur ve refahına katkı sağlayacak sosyo-ekonomik yatırım ve hizmetlerin başarıyla uygulanması noktasında yeni yılda da kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su yayımladığı yazılı mesaj ile Mersin’de yaşayan vatandaşların yeni yılını kutladı. “Birey, aile ve millet olarak hissettiğimiz acılar yanında, yaşadığımız mutluluklar ve geleceğe ilişkin umutlarımızla bir yılı daha geride bırakıyoruz” diye Vali Su, 2018 yılının güzellik ve mutluk içinde geçmesini diledi. Mersin’de huzur ve refahına katkı sağlayacak sosyo-ekonomik yatırım ve hizmetlerin başarıyla uygulanmasına devam edeceklerini belirten Vali Su, “Kentin tüm dinamikleri olarak el birliği içerisinde çalışmalarımıza yeni yılda da kararlılıkla devam edeceğiz. 2018 yılının dünyanın dört bir yanında yaşanan mağduriyetlerin sona erdirilerek barışın ve kardeşliğin egemen olmasını sağlayacak gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum” cümlelerini kulandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA