YAĞMUR MERSİNLİLERİ DURDURAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAĞMUR MERSİNLİLERİ DURDURAMADI


 

Mersin’de yılbaşı kutlaması yapan vatandaşlar, yağmurlu ve soğuk havaya rağmen gece geç saatlere kadar eğlendi.

SONER AYDIN

Mersin’de yılbaşı kutlamaları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine renkli görüntülere sahne oldu. Kentin birçok noktasında düzenlenen parti ve eğlencelere akın eden vatandaşlar, yeni yılı dans ederek, şarkılar söyleyerek karşıladı. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen son derece hareketli geçen gece, renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde yağmurun dinmesi ile birlikte kendini sahile attı. Havai fişek ve maytap gösterileri altında geri sayım yapan vatandaşlar, sahilde dilek balonu uçurmayı ihmal etmedi. 

İLÇELERDE GÖZDE MEKAN KIZKALESİ OLDU
Mersin’de kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de kutlamalar coşkulu geçti. İlçelerde gözde adres turizm bölgesi Kızkalesi olurken, oteller ve eğlence mekanlarını dolduran vatandaşlar, konuk sanatçıların şarkıları ve yarışmalarla coşkulu bir yılbaşı eğlencesi geçirdi. Yer yer yağmurun görüldüğü ilçelerde de soğuk hava ve yağmura rağmen eğlence gece geç saatlere kadar sürdü. 
Yeni yıl özellikle otelcilerin yüzünü güldürdü. 3 günlük tatili fırsat bilen yerli turistler zengin yılbaşı menüleri ve uygun fiyatlar nedeniyle Mersin’i tercih etti. 

“YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI”
Mersin’de vatandaşlar doyasıya eğlenirken, emniyet güçleri yılbaşı için geniş güvenlik önlemleri aldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin tam gaz devam ettiği kentte, güvenliği sağlamak için yaklaşık 2 bin polis görev yaptı. Özellikle kentin ana arterlerinde ve eğlence mekânları ile alışveriş merkezlerinin etrafında geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA