CHP’DE BAŞKANLIĞA DÖVENCİ DE ADAY! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE BAŞKANLIĞA DÖVENCİ DE ADAY!


 

CHP Mersin İl Başkanlığına adaylığını açıklayan iş insanı Serhat Servet Dövenci, göreve gelmeleri halinde Mersin’den en az 6 milletvekili ile büyükşehir, Tarsus, Akdeniz, Yenişehir, Silifke, Mut ve Anamur belediyelerini alabilecekleri taahhüdünde bulundu.

Mehmet Nabi Batuk

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 12 Ocak’ta gerçekleştireceği genel kurul toplantısı öncesinde iş insanı Serhat Servet Dövenci il başkanlığına adaylığını açıkladı. Parti binası önünde basın açıklaması gerçekleştiren Dövenci’ye, mevcut başkan Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, Akdeniz İçe Başkanı Mustafa Sekendur, Toroslar İlçe Başkanı Burhanettin Erdoğan, Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu, Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven ve onlarca il ve ilçe yöneticisi, delege ve partililer destek verdi.

“BU GEMİYİ LİMANA EN İYİ KİMİN YANAŞTIRACAĞI ÖNEMLİDİR”
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut il Başkanı Abdullah Özyiğit, demokrasi vurgusu yaptı. “Bu işin kazananı kaybedeni de Galibi de mağlubu da yoktur” diyen Özyiğit, “Burada bir hedef vardır.  O hedefi Atatürk’ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin laik ve demokratik sistemini koruma hedefidir. Burada kimin ne olacağı, kimin hangi görevde olacağı önemli değil. Kimin bu görevi daha başarılı şekilde yapacağı ve bu gemiyi limana en iyi kimin yanaştıracağı önemlidir. Geçekten 2019’un yoğun süreçten de olsa bu dönem ondanda yoğun olacaktır. Gerçekten ehemiyetli olmamız gereken bir döneme giriyoruz. Onun için bu dönemde sorumluluk almak isteyen, o cesareti gösteren Serhat Servet Dövenci arkadaşımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. 
Özyiğit’in konuşmasının ardından CHP Mersin İl Örgütü adına adaylığını açıklayan Serhat Servet Dövenciye çiçek takdim edildi.

“BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİNİ ALACAĞIZ”
Türkiye’de son yıllarda şiddet oranlarının artışa geçtiğini anımsatarak sözlerine başlayan CHP Mersin İl Başkanı Adayı Serhat Servet Dövenci, “Her gün şehit haberlerinin geldiği yoksulluğun pençesindeki anaların çocukları için çöpten ekmek topladığı, Kadına yönelik şiddetin yüzde 1400 arttığı ve kadınların toplum hayatının dışına atıldığı bir dönemden geçiyoruz. Ayrıca tek adam yönetiminin KHK’larla yaşam hukukumuzun yok edildiği bu dönemde bir devrimci demokrat olarak CHP Merin İl Başkanlığına aday oldum. Türkiye için bir şey olmak için değil; bir şey yapmak için adayım. 16 Nisan’da kaybedilen halkın iradesinin yeniden halkımıza teslimi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamenter sistemin devamı için mücadele edeceğiz. Cumhuriyetten yana tavır alan yurttaşlarımızın dinamik tutmak ve toplumsal muhalefeti yükseltmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Önümüzde kritik bir süreç var. Seçilecek yönetim bu kritik süreçte çok önemli bir sorumluluk alacaktır. Bu süreçte amacım 2014 seçimlerde büyük bir kayıplar yaşayan partimizin Mersin’den en yüksek oyu alarak 13 milletvekilinden en az 6’sını almak ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı dahil, Akdeniz, Yenişehir, Tarsus, Silifke, Mut, Anamur Belediye başkanlıklarını partimize kazandırmaktır. Atatürk’ten aldığımız emaneti gelecek kuşaklara lekesiz olarak bırakmak için Cumhuriyetimizi payidar kalacak demek için, özlemini duyduğum CHP iktidarı için adayım” diyerek sözlerini sonlandırdı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA