BAŞKAN TUNA; “BU COŞKU HİÇ BİTMESİN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA; “BU COŞKU HİÇ BİTMESİN”


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu yıl 14’üncüsünü düzenledikleri “Kuvayımiliye Yürüyüşü ve Etkinliklere” katılan tüm Mersinli hemşerilerine teşekkür etti.

Toroslar Kuvayımilliye Anıtı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanında son bulan ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşün, Mersin’e yakışır bir olgunluk içerisinde geçtiğini belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna; “7’den 77’ye birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesini verdiğimiz bu yürüyüş ile Kurtuluş gününü coşkuya dönüştüren halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Çok şükür ki üzerimize düşeni yaptık. Büyük bedeller ödeyerek bu vatanı bizlere emanet eden Atalarımızın emanetine sahip çıktık. Yapmamız gereken, bugünden sonra da bu birlikteliğimizi devam ettirmektir. Ben inanıyorum ki gelecek nesillerimiz, bizden daha fazla Cumhuriyetine ve Atalarının emanetine sahip çıkacaklardır” dedi.

3 Ocak Kuvayımilliye Yürüyüşü’nün Mersin’e sahip çıkma noktasında önemli bir sembol olduğunu ifade  eden Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak bundan 14 yıl önce halkın olmadığı, sadece protokol bayramlaşması şeklinde gerçekleşen 3 Ocak kutlamalarını halkın kutladığı bir bayram haline dönüştürdük. Bu anlamda düzenlediğimiz yürüyüşümüzü insanlarımız sahiplendi. Tüm Mersinliler bu bayrama sahip çıktı. Biz belediye olarak sadece işin organizesini yaptık. 3 Ocak Kuvayımilliye Yürüyüşü; bu milletin ortak paydasını paylaşan herkesin katkı sunduğu o muhteşem fotoğraf karesinde yer aldığı sadece Mersin’in değil ulusal bazda da tüm Türkiye’nin takip ettiği bir organizasyon olmuştur. Nereli olursa olsun, Mersin’de yaşayan herkes Mersin’e sahip çıkıyor. Halkımız her yıl olduğu gibi bu yılda sadece bir günlerini feda ederek, tüm Türkiye’ye en güzel mesajı verdiler. Bu birlik ve beraberlik karşısında hiç kimsenin bu milleti yıkmaya gücünün yetmeyeceğini gösterdiler. Teşekkürler Toroslar, teşekkürler Mersin, teşekkürler geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz” dedi.
3 Ocak Kuvayımilliye Yürüyüşünün yanı sıra Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlararası Futbol Turnuvasının finali, cirit gösterisi ve 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu konulu öykü yarışmasıyla taçlandırdıkları kutlama programındaki etkinliklere halkın ilgisinin bu yıl da yoğun olmasının sevindirici olduğunu belirten Başkan Tuna, özellikle yeni yetişen nesillere tarih şuurunu unutturmamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA