275 AİLEYE 645 LT ZEYTİNYAĞI DAĞITILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

275 AİLEYE 645 LT ZEYTİNYAĞI DAĞITILDI


 

Silifke Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi 275 aileye 645 lt zeytinyağı dağıtımı gerçekleştirildi.

Sosyal belediyecilik faaliyetlerinde örnek uygulamalara imza atan Silifke Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların her daim yanında olmaya devam ediyor. Belediyeye ait alanlarla parklardaki ağaçlarda yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağı, kent genelinde ki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. 
“BU TOPRAĞIN BEREKETİNİ BU TOPRAĞIN SAHİPLERİYLE PAYLAŞIYORUZ”
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut yaptığı yazılı açıklamada, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından belediyeye ait zeytinliklerle parklarda yer alan ağaçlardan toplanan zeytinler, işlenmek üzere zeytinyağı üretim tesislerine gönderildi. Üretilen zeytinyağı, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personellerimiz tarafından kent merkezi ve mahallelerde ki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Özenle yetişen ve aynı zamanda Silifke’de her geçen üretim oranı artan zeytinlerimiz ziyan olmasın dedik ve topladığımız mahsulleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşalım istedik. Bu toprağın bereketini bu toprağın sahipleriyle paylaşmaya devam edeceğiz. Biz birlikte Silifke’yiz” dedi.
“HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Her yıl 300 öğrenci ailesine nakdi yardım imkânı sağlayan Silifke Belediyesi, evde bakım hizmeti ve engelli-yaşlı taşıma hizmetlerinin yanı sıra bu kış sezonunda da 300 aileye 135 ton odun yardımı gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Turgut, “Bizden talepte bulunan ve durumları tespit edilen ailelerimize 135 ton odun yardımı yaptık. Sosyal Yardım İşleri birimimizde görevli personellerimiz, bu ailelerle ilgili gerekli incelemelerini ve çalışmalarını yapıyorlar. İmkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte belediyemize ait alanlarda ve parklarda yetiştirdiğimiz zeytinlerden elde edilen zeytinyağlarını da 275 ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimizi daha yaşanılabilir bir konuma getireceğiz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA