TOROSLAR’DA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


 

Toroslar Belediye Meclisi 2018 yılının ile Olağan Toplantısını Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın başkanlığında gerçekleştirdi.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçe belediye meclisinin 2018 yılının ilk olağan toplantısını geçekleştirdiği bildirildi. Belediye Başkanı Hamit Tuna Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, yoklama yapılması ile başlarken; bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle devam etti. Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toplantıda, 2018 yılı için kurulacak olan Denetim Komisyonu üye sayısının 5 olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edilirken, gizli oy, açık tasnifle yapılan seçimde; Mustafa Yavuz, Serpil Mersin, Mehmet Tan, İsmet Hasancaoğlu ve Ramazan Topal Denetim Komisyonu üyeleri oldu. Toroslar Belediye Meclisi’nin 2018 yılı için aylık tatilinin oy birliğiyle Ağustos ayı olarak belirlendiği toplantıda ayrıca İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen plan değişikliği teklifleri de oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edildi. Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı toplantı; ŞUBAT/2018 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün 5 Şubat  Pazartesi günü saat:14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler ile son buldu. 
Temenni ve öneriler bölümünde bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar halkının, meclis üyelerinin ve belediye çalışanlarının desteği ile Toroslar’ı örnek bir ilçe konumuna getirdiklerini belirterek; “Bu yılda Toroslarımız ve Mersinimiz adına bu meclisten çok doğru ve faydalı kararlar çıkacağına inanıyorum. Tüm  meclis üyelerimize teşekkür ediyor ve yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA