TARSUS’TA 406 İŞÇİYE KADRO | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA 406 İŞÇİYE KADRO


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kadro verilen 406 personelle toplantı yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; kadronun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, uygulamanın 4 Aralık 2017 tarihinden önce işe girenleri kapsadığını söyledi.

Başkan Can, “Zigana Şirketinden 149, asil yemekçilikte 256, toplamda 406 personel kadroya geçiyor. Yevmiyecilik işini bitiriyoruz. Devletimiz 4 Aralık öncesi tüm personele kadro verdi. 10 Aralık öğle saatine kadar bütün taşeronlarımız evraklarını eksiksiz tamamlayıp personele teslim ettiği takdirde, hepiniz kadrolu işçi olacaksınız. Tüm personel İmar Ltd Şti’ne geçecek. Aynı şartlarda ücret alınmaya devam edilecek. Kanunla alakalı bazı belirsizlikler de bakanlıkça yayınlanacak genelgeyle düzenlenecek ve ilerleyen dönemde yeni mali düzenleme yapılacaktır’’ ifadesini kullandı.

Büyükşehir yasasından büyük ölçüde etkilenmelerine rağmen vatandaşa hissettirmediklerini belirten Başkan Can, “Hepinizden memnunum. Kendi şehrimizde, kendi insanımıza hizmet ediyoruz.  Sizin lehinize olan her şeye varım. Kanundaki değişikliklere bakarak uygun görülecek miktarda zammınızı vermeye de hazırım. Sizlerin adına çok mutluyum’’ dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA