VALİ SU ŞEHİT AİLELERİNİ AĞIRLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU ŞEHİT AİLELERİNİ AĞIRLADI


 

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Mersin Valiliği ile Şırnak Valiliği koordinesinde düzenlenen ‘Şırnak-Mersin Şehit Aileleri Buluşması’na ev sahipliği yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre etkinliğe; Şırnak ve Mersin’den 80’e yakın şehit yakını katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Vali Su, “Şırnaklı Şehit ailelerimize hem Mersinimizi tanıttık hem de Mersin’deki şehit ailelerimiz ile buluşturduk” dedi.

Vatanın her karış toprağında şanlı bayrağa al rengini veren şehitlerin kanının olduğunun altını çizen Su, “Burada bulunan Şırnaklı kardeşlerimiz de, Mersinli kardeşlerimiz de bölücü örgüte karşı mücadele ederken eşlerini, evlatlarını şehit verdiler, buradan tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bize emanettir, her zaman olduğu gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada bir ve beraber olduğumuz sürece hiç kimse bizi bölemez, parçalayamaz, bize güç yetiremez.” şeklinde konuştu.
Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun program süresince şehit aileleri ile sohbet ederek yakından ilgilendiği buluşma, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA