MESKİ’DEN GİDER AYIBI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DEN GİDER AYIBI!


 

Daha çok tatilcilerin ikinci konut olarak tercih ettiği Mezitli ilçesindeki Deniz Mahallesi’ndeki yağmur suyu deşarj hattının üzerinin kapatılması nedeniyle sokaklar göle dönüyor!

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Mezitli ilçesinde içersinde daha çok tatil sitelerinin bulunduğu Deniz Mahallesi’nde yağmur suyu deşarj hattının olmaması nedeniyle, yağışlı havalarda vatandaşlar mağdur olmaya devam ediyor. Kış aylarında özellikle emekli ve yaşlı vatandaşların ikamet ettiği mahalledeki Meltem Sokak’ta üzerinde yer alan Altın Palmiye Sitesi’nin karşısında geçmişte var olan yağmur suyu hattı girişinin kapatılması nedeniyle sokaklar yağışlı havalarda göle dönüyor. Göle dönen sokaklar içerisinde yaşamaya çalışan vatandaşlar duruma isyan ediyor. 

KAPATIP GİTTİLER!
Altın Palmiye Sitesi Müdürü Suat Akdoğan, MESKİ ekiplerinin daha önceki yağmur suyu kanalı girişinin önünü kapattığını tüm girişimlerine karşı hat girişini aylardır açmadığını söyledi. MESKİ bürokratlarına seslenen Akdoğan, “Daha önceden burada yağmur sularının akması için bir giderin olduğu belirtiliyor. Daha sonra bu yağmur suyu kanalı MESKİ tarafından kapatılmış. Bundan dolayı yağmur yağdığında sokaklar göle dönüyor. Bu durum hem bizim sitemizdeki hem de komşu sitelerimizdeki insanların mağdur olmasına neden oluyor. Bu sorun ile ilgili olarak gerekli yerlere müracaat ettim ama şuana kadar hiçbir sonuç alamadık” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA