TİY DÖNÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY DÖNÜYOR


 

Tarsus İdman Yurdu, ligin ikinci yarısına Antalya’da yaptığı çalışmalarla hazırlanıyor.

Sarı-Lacivertliler güç depolamanın yanı sıra taktik çalışmalara ağırlık veriyor. Kampın takıma yeni katılan oyuncuların kaynaşması açısından da verimli geçtiği öğrenildi. Geçen hafta başlayan ve 11 gün sürecek olan kamp çalışmaları kapsamında Tarsus İdman Yurdu şuana kadar 2 hazırlık maçı yaptı. İlk maçta Erokspor’u 3-1 yenen Tarsus temsilcisi, Yomraspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bugün son hazırlık maçını yaparak Mersin’e dönecek olan Tarsus İdman Yurdu  çalışmalarını burada sürdürecek.

BAŞKAN YAKIN TAKİPTE
Tarsus İdman Yurdu’nun Antalya’da gerçekleştirdiği ikinci yarı çalışmalarını yakından takip eden Kulüp Başkanı Önder Ege, transfer konusunda çalışmalarını sürdürdüklerin açıkladı. Başkan Önder Ege ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan yeni transfer olan ve alınabilecek oyuncuları masaya yatırdı. İkilinin yaptığı görüşme sonrasında kısa bir açıklama yapan Ege “Forvet transferine yoğunlaştık ama bazı takımlar piyasayı çok yükseltiyor ve ortada uçuk kaçık fiyatlar konuşuluyor. Biz de bu şekilde sokağa atılacak para yok. Ekonomik şartlarımıza uyan bir oyuncuyu kadromuza katmak ve forvet alanında rekabeti arttırmak istiyoruz”diye konuştu. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA