KIBRISLI GAZİLER 44 YIL SONRA SAVAŞTIKLARI TOPRAKTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIBRISLI GAZİLER 44 YIL SONRA SAVAŞTIKLARI TOPRAKTA


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi üyeleri ve ailelerini harekâttan 44 yıl sonra Kıbrıs gezisine gönderdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte; Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Mersin Muharip Gaziler Derneği üyesi 66 gazi ve ailesi, harekattan 44 yıl sonra savaştıkları topraklara geziye gönderildi. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden Adana Şakirpaşa Havaalanı’na uğurlanan gaziler ve aileleri 9-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan gezi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gezilecek ve aileleriyle beraber Kıbrıs gezisine götürülen 66 kişi, Kıbrıs’ı yıllar sonra gezip görme fırsatına erişecek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitmek üzere yola çıkan 66 gazi ve aileleri, Girne Kalesi, St. Hilarion Kalesi, Çıkarma Plajı, Özgürlük Anıtı, Açık Hava Müzesi, Karaoğlanoğlu Parkı, Geçitköy Barajı, Mavi Köşk, 49. Piyade Alayı Güzelyurt Doğa ve Arkeoloji Müzesi, Cengiz Topel Anıtı, Lefke Barajı Poligan Bölgesi, St. Mamas İkon Müzesi ve Lefke Kasabası Panoromik Turu’na katılacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA