MERSİNLİ KARTALLAR YÜKSEK UÇUYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ KARTALLAR YÜKSEK UÇUYOR!


 

Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası’nda 7’inci etabı birinci tamamlayan Beşiktaş Mersin Futbol Okulu, aynı zamanda profesyonel liglere oyuncu kazandırmaya devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Spor Okulları’nın koordinatörlüğünde Türkiye genelinde düzenlenen “Geleceğin Kartalları Bölgesel Futbol Turnuvası”nın 7’inci etabı; Adana, Mersin, Hatay-İskenderun futbol okullarının katılımı ile yapıldı. Çekişmeli geçen maçların sonunda Mersin futbol okulu, 7‘inci etabın birincisi oldu. Mersin Takımı finaller için İstanbul’a davet edildi. 
Beşiktaş Futbol Okulu Mersin Temsilcisi Hüseyin Kılavuz, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada futbolcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Ayrıca 5 yetenekli oyuncuyu Beşiktaş’ın takibe aldığını açıklayarak, bu gelişmenin Mersin adına sevindirici olduğunu kaydetti. 
Geçmişte Bucaspor’a Batuhan Uğurok’u gönderen Mersin Beşiktaş Futbol Okulu bünyesinde faaliyet gösteren Toroslar Armada Spor Kulübü’nün de Tolga Öziş’i, Yeni Malatyaspor’un altyapısına kazandırdığını açıklayan Kılavuz, “Futbol dünyasına yeni yetenekler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. 
Ocak ayı sonunda Antalya’da 6 gün sürecek bir kamp organizasyonu düzenleyeceklerini de belirten Kılavuz, bu kampa katılacak 51 sporcunun BJK teknik heyeti tarafından da incelemeye alınacağını sözlerine ekledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA