12 SAATLİK SU KESİNTİSİ ÇALIŞMANIN ARDINDAN SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

12 SAATLİK SU KESİNTİSİ ÇALIŞMANIN ARDINDAN SONA ERDİ


 

MESKİ Genel Müdürlüğünce, Tarsus, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerinin tamamına kapsayan zorunlu su kesintisini sona erdi.

Mersin’e su verilmeye başlandı. MESKİ’den yapılan açıklamaya göre; “Berdan Barajı’ndan İçmesuyu Arıtma Tesisine su taşıyan ham su hattındaki Ø 1400’ lük arızalı vananın zorunlu olarak değişimi gerekmiş olup, Tarsus, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçelerinin tamamına 09 Ocak 2018 Salı günü akşam saat 17.00’dan sonra başlayan ve duyurusu günler önce yapılan 24 saat planlı su kesintisi MESKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları ve gayreti sonucunda belirtilen sürenin yarısına gelmeden giderilmiştir. Söz konusu zorunlu su kesintisine sebep olan mevcut Ø 1400’lük çalışmayan vananın yerine, yine Ø 1400’lük yeni vananın yerleştirilmesi ile su kesintisi son bulmuş ve şehre su verilmeye başlanılmıştır. Ayrıca, Mezarlık 1 ve 2 Battı Çıktı Projesi kapsamında deplase edilen içmesuyu hatlarının işletmeye alınması için D2 Su Deposu önünde ve Karaisalı Caddesi Pazaryeri önünde Ø 1400’lük CTP borusuna iki adet ek yapılarak işletmeye alınmıştır. Suyun tüm vatandaşlara ulaşması, şebeke hatlarının işletme basıncına erişmesi ve vatandaşların su depolarına olan uzaklıklarına bağlı olarak değişmektedir” denildi. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA