BAŞKAN OLTAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN OLTAYA GELDİ


 

Toroslar Belediyesi’nin katkılarıyla, Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneği (AKOB-DER)’in bu yıl ilkini organize ettiği ‘Altın Kanca 1.Amatör Olta Balıkçılığı Yarışması’ balık avı tutkunlarını bir araya getirdi.

Erdemli İlçesi Kocahasanlı Milyon Su plajında, 2 etapta bireysel olarak yapılan yarışlar, keyifli anlara sahne oldu. 95 kişinin katıldığı ve genel kurallar, balık limit ölçüleri ile puanlama tablosunun dikkat edilerek sonuçlandırıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri, yarışmanın ardından düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneği (AKOB-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Talha Koç, bu yıl ilk kez düzenledikleri ve geleneksel hale getirecekleri organizasyona katkılarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.
İlk üçe girenlere ve en büyük balığı tutana madalya ve  toplamda 10 bin TL’lik ödülün verildiği yarışmada, ilk 20’ye girenlere de çeşitli hediyeler ile organizasyona katkı sunanlara da teşekkür plaketi takdim edildi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise amatör sportif olta balıkçılığına gönül verenlerin destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Deniz kentimiz Mersin’de olta balıkçılığını sevdirmeyi, yaygınlaştırmayı ve deniz kirliliğini önlemeyi amaçlayan bu yarışmayı organize eden  Akdeniz Olta Balıkçılığı Derneğimize ve yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve dereceye girenleri de kutluyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA