ŞAMPİYON İÇEL KOLEJİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON İÇEL KOLEJİ


 

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Final mücadelesinde İçel Koleji, Tarsus Amerikan Kolejini 63-50 yenerek Şampiyon oldu.

Okul Sporları Federasyonu’nun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan ve Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları final mücadelesinde, İçel Koleji, ortaya koyduğu baskılı oyun sonunda Tarsus Amerikan Kolejini 63-50 yenerek Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliğinde üçüncülüğü Tarsus Kampüs elde ederken, Gelişim Koleji ise İl dördüncüsü oldu. Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği sonunda Şampiyon olan İçel Koleji ve ikinci olan Tarsus Amerikan Kolejini Okul Sporları Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonasında Mersin’i temsil edecekler.
Turnuva sonrasında dereceye giren sporculara başarı belgesi, madalya ve kupalarını Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA