TARSUS’TA AYRILIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA AYRILIK


 

TFF 3. Lig 3’cü Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, kaleci Murat Ayaz ile yollarını ayırdı.

Transfer çalışmalarının sürdüğü Sarı-Lacivertli ekip dış transferi hemen hemen tamamlarken, iç transferde takımda 3.kaleci olarak yer alan Murat Ayaz ile görüşerek sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti. Ligin ikinci yarısında takımda kaleci olarak Barış, Anıl ve Kaplan olacak.

İlk yarıyı liderin 7 puan gerisinde kapatan Sarı-Laciveretli ekip, puan farkını kapatmak için devre arası sıkı çalıştı. Antalya’da ki hazırlık kampını tamamlayarak kente dönen TİY, hafta sonunu izinli geçirecek. 
Ayrıca Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege  yakından takip ettiği Antalya’da kampında otelden ayrılarak Ankara’ya geçti. 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreterlik görevinde de bulunan Başkan Ankara’da Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelecek ve takımların sorunlarını yazılı hale getirecek. Yazılı hale getirilecek olan raporu Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanlığında, Bakan Osman Aşkın Bak’a iletecek olan Kulüpler Birliği İcra Kuruluna Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez’de eşlik edecek. Görüşmede takımların Spor Toto ile yaşadığı sorunda görüşülecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA