TAŞIMACILARA SURİYELİ UYARISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞIMACILARA SURİYELİ UYARISI!


 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, taksicilerin son günlerde karşılaştıkları ve mağduriyetlerine neden olan; Suriyelilerin il dışına izinsiz taşınmasına ilişkin sektöre uyarılarda bulundu.

Yaptığı yazılı açıklama ile Suriyeliler’in il dışına izinsiz çıkarılmasının yasak olduğuna dikkat çeken Sarı, “İlimiz ve komşu kentlerde yaşayan Suriyeliler’in il dışına çıkabilmeleri için Göç İdaresi Müdürlüğü’nden alınmış ‘seyahat izin belgesi’ni yanlarında bulundurma zorunluluğu vardır. 

Aksi halde, Suriyelileri taşıyan ticari taksi, minibüs ve otobüs ile yük taşıyan ticari araç sahiplerine ve bilet satışı yapan firmalara kontrol noktalarında cezai işlem uygulanmaktadır. 
Yolcu ve yük taşımacılığı yapan üyelerimizin son günlerde çok sık karşılaştıkları bu konuda dikkatli olup, gerekli hassasiyeti göstermeleri menfaatlerine olacaktır” dedi. 
Ayrıca yolcu ve yük taşımacılığı yapan esnaf Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından gönderilen SMS mesajıyla da uyarıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA