“MEYDANA ÇIKARSIN HESABI GÖRÜRÜZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MEYDANA ÇIKARSIN HESABI GÖRÜRÜZ”


 

MESKİ ile AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik arasındaki Liman-Hal Kavşağı Projesi atışması henüz yatışmamışken başka bir tartışma gündeme geldi. MHP Tarsus İlçe başkanlığı, Tarsus’taki yatırımlarla ilgili AKP Hükümeti’ne ‘hodri meydan’ mesajı vererek “2019 da meydana çıkarsın hesabı görürüz” dedi.

MHP Tarsus İlçe Başkanlığı, yayımladığı yazılı açıklama ile Tarsus, Çamlıyayla ve Akdeniz ilçelerinde söz verilen ancak bugüne kadar gerçekleştiremeyen kamu projeleri üzeriden AKP Hükümeti’ne yüklendi. Açıklamanın AKP ile MESKİ arasında devam eden Mersin Adana Otoyolu Köprülü kavşak projesi atışmasının ardından gelmesi dikkat çekerken, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesinde MHP Genel Merkezi’nin hükümetin yanında yer aldığı hatırlatıldı. Türkiye’nin ortak düşmanlarına karşı hükümetin yanında olmaya devam ettiklerinin vurgulandığı açıklamanın devamında; AKP Hükümetinin kendilerine verilen tüm desteğe rağmen kıymet bilmezlik yaptığının altını çizen ilçe örgütü, AKP iktidarına şu cümlelerle yüklendi: “Cumhurbaşkanımız ve İstanbul Eski Belediye Başkanı sıfatı ile ulusal kanallarda 81 milyona hitaben İstanbul’a ihanet ettiklerini itiraf etmiştir. AKP’nin kurucu genel başkan yardımcısı Ankara’nın parsel parsel satıldığını beyan etmiştir. İstanbul’un mevcut halef Belediye Başkanı 13.5 milyar Türk Liralık ihaleyi yolsuzluk nedeniyle iptal etmiştir.” 

“YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ”
Mersin’in birçok ilçesinde hükümetin söz verdiği ancak bugüne kadar gerçekleştiremediği projeler nedeniyle MHP’li belediyelerin zorluk çektiğini belirten MHP İlçe Yönetimi, “Şimdi soruyoruz, 15 yıldır Çamlıyayla yolunu yapamayanlar, sahil bandı ve otel ihalelerinin iktidara geldikleri günden itibaren beceremeyenler, Adana-Mersin yolu arasını 8 şeride çıkaracağını vaat edip tek çivi çakmayanlar, Kulak ve Bahşiş ’de 1992’de devriye alınan 4 pompadan 2 sini çalıştıramayanlar, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, et ithalatına, ot ithalatına mahkûm edenler ak belediyecilikle Tarsus ‘da neyi ayağa kaldıracaklar merak ediyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Halep ordaysa arşın burda. 2019 da meydana çıkarsın hesabı görürüz” cümlelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA