İddia gelirleri kararı iptal | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İddia gelirleri kararı iptal


 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği İcra Kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda 2. Ve 3. Lig Kulüplerinin İddia gelirleri ile ilgili Spor Toto teşkilatının aldığı kararın iptal edildiğini duyurdu.

Ali ŞANLI

Geçtiğimiz ay Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2. ve 3. Liglerde mücadele eden kulüplerinin İddia gelirlerinin kaldırılması kararının ardından kulüpler bir araya gelerek direnişe geçmişti. Kulüplerin ortak mücadelesi zaferi getirirken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri ile yaptığı toplantıda söz konusu kararın iptal edildiğini duyurdu. Toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören,  TFF İcra kurulu üyesi Ali Düşmez, 2. Ve3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Şahin Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege’de katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda,  pek çok kulüp başkanı kendisini ifade etme imkânı bulurken,  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve’ de toplantının içeriği hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

İDDİA GELİRLERİ AYNEN DEVAM EDECEK
Bakan Osman Aşkın Bak,  2. Ve 3. Lig Kulüplerinin İddia gelirleri ile ilgili Spor Toto teşkilatının aldığı kararın iptal edildiğini, kulüplerin geçtiğimiz sezonda aldığı gelirlerin aynen devam edeceğini söyledi. Ayrıca Bakan Osman Aşkın Bak, Spor yasası ile ilgili çalışmaların son aşamasına gelindiğini bildirirken; 3. Lig de oynayan futbolcuların askerlik sorununun bir kanun değişikliği ile çözüleceğini, alt yapıya verilen TFF desteğine ek olarak Bakanlığında bu konuda yardım ve desteğini arttıracağını dile getirdi.

1 saati aşkın süren toplantı sonrasında 2. Ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı  Murat Şahin Osman Aşkın Bak ‘ a  plaket takdim edilmesinin ardından toplantı sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA