PERDE YENİDEN AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE YENİDEN AÇILDI


 

Mersin Süper Amatörde 2 haftalık zorunlu ara sona erdi.

Yılbaşı ve hava muhalefeti nedeni ile 2 haftalık aranın ardından bol gollü geçen maçlarla Lige merhaba dendi. 27 golün atıldığı haftada Lider İçelspor zayıf rakibi karşında gol oldu yağdı. Lig ikincisi Meskispor ise İlk yarı beklenmedik şekilde puan kaybettiği K.Milliyespor’u bu defa 4-0 gibi bir skorla geçti. Zirve yarışında kadar alt tarafın Ligde kalma mücadelesinde de tempo düşmüyor.
LİDER FARK ATTI
Sezon başı kurduğu kadro ile şampiyonluğun en güçlü adayların başında gösterilen İçelspor düşünceleri haklı çıkartan performansı devam ediyor. Ligde kalma mücadelesi veren Tarsus temsilcisi Kanalspor’u 6-0 gibi farklı skorla yenerek koltuğunu sağlama alırken rakibini de ateşe attı. İçelspor geriye kalan haftalarda büyük hata yapmaz ise şampiyonluğu kesin gözle bakılıyor.
TAKİP SÜRÜYOR
Lige büyük umutlarla başlayan Meskispor 2 maçta Lider İçelspor’u devirmeyi başaramayınca 5 puan geriye düştü. Güçlü kadrosu ile puan kaybının yaşamayacağını düşünen Meskispor’un hedefi artık Lig ikincili oldu. İlk yarı 2-2 berabere kaldığı K.Milliyespor ile Tevfik Sırrı Gür stadında karşılaştı. Baştan sona oyunun kontrolünü elinde tutan Meskispor 4-0 kazanarak 5 puan geriden de olsa rakibi İçelspor’u takibe devam etti.
DOĞRU YOL’A GİRDİ
Lig 3’cüsü Yolspor Sezona çok iyi bir giriş yapan ancak sınırlı kadro ile mücadele ettiği için zirve yarışından kopan Yenişehirspor’u  5-1 yenerek büyük bozguna uğrattı. Zevkli ve tempolu geçen maçta sayısız gol pozisyonu üreten ancak bunun 5 tanesini fillerle buluşturan Yolspor tarihi farkı kaçırarak 5-1’lik galibiyete imza attı. Bir türlü istediği sonuçları alamayan Yenişehirspor ise farklı mağlubiyetle moralleri tümüyle çöktü.
GEÇ KALDILAR
Meskispor ve Erdemli Belediyespor gibi Lige şampiyonluk parolası ile çıkan Toroslar Belediyespor arka arkaya aldıkları mağlubiyetler ve zamansız hoca değişimi Yeşil Beyazlı ekibin yarıştan kopmasına neden olmuştu. İkinci yarıya umutsuz başlayan Toroslar Belediyespor Ligde tehlikeli bölgede bulunan Akdenizgücü ile karşılaştı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Toroslar ekibi Ligdeki konumunu çok değiştirmese de rakibi açısından ise daha farklı noktaya geldi. Akdenizgücü aldığı bu mağlubiyetle Ligden düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı.
GÜLNAR NEFES ALDI
Lige en geç başlayan ekiplerden biri olan Gülnar Belediyespor bunun acısını arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle net bir şekilde yaşadı. İkinci yarıya ilk yarıdaki hatanın aynısını yapmak istemeyen Gülnar temsilcisi ikinci yarıya sıkı hazırlandı. Oyunculara gerek ödemeleri yapan, manevi desteği veren Gülnar Belediyesi ikinci yarı oynanan iki maçta ikide iki yaparak tehlikeli bölgeden bir adım uzaklaştı. Sahsında Ligin güçlü ekiplerinden olan Erdemli Belediyespor’u 1-0 yenen Gülnar Belediyespor almış olduğu bu galibiyetle özgüven ide artmış oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA