OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞİYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı; toplu taşıma otobüsleri ile verilen hizmetlerin iyileştirilmesi ve daha kısa süreli hatlar ve sık sefer aralıkları ile vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya yönelik yeni bir çalışma başlattığını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; bu çalışma ile otobüs güzergahları yeniden planlanacak. Bu amaçla bir süredir yürüteler çalışmalara Mersin Üniversitesi öğretim elemanlarının da dahil edildiğinin belirtildiği açıklamada; “Toplu taşımanın halihazırdaki kullanımından elde edilen verilerle bilimsel metotlar kullanılarak mevcut hatların iyileştirilmesi ve yanı sıra bazı yeni hatlar da planlanmaktadır. Kısa sürede tamamlanacak olan bu çalışmalar neticesinde uygulanacak yeni hat ve güzergahlar ile trafik yoğunluğuna etkiyi azaltacak, yolcuların gitmek istedikleri noktalara doğrudan ulaşmalarını sağlayacak daha etkili bir toplu taşıma hizmeti verilmesi amaçlanmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesinin planlanan yeni hatları ile Mersin halkına kısa sefer süreli, etkili ve konforlu toplu taşıma hizmeti verilmesi hedeflenmektedir.

Bir süre önce alımı gerçekleştirilen ve geçtiğimiz günlerde Mersin halkına tanıtılan 30 adet yeni otobüsün de katılımıyla güçlendirilen Mersin Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetleri, bu yeni araçların da ilk defa kullanılmaya başlanacağı söz konusu yeni hat ve  güzergah çalışması vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmaya yönelik bir hizmettir. Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve yeni hat ve güzergahlar vatandaşlarımızın bilgisine sunulacaktır” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA