YÖNETİM UYUYOR MU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM UYUYOR MU?


 

Mersin’in ilk düzenli sanayi bölgesinden biri olan ve komşu kentlerde örnek alınan Sanayi Sitesi’ndeki sokaklar, yetersiz temizlik çalışması nedeniyle çöp yığınları ile doldu. Çöp yığınlarından şikayet eden sanayici esnafı ise isyanın eşiğine geldi.

Soner Aydın – Mehmet Nabi Batuk  

Mersin’in Akdeniz İlçesi Hal Mahallesinde bulunan Mersin Sanayi Sitesi’ndeki esnaflar, sokaklardaki yaprak ve çöp artıkları nedeniyle isyanın eşiğine geldi. Kentte kurulan ilk düzenli sanayi alanlarından biri olan ve diğer kentlerde örnek alınan site içerisinde yeterli sayıda temizlik görevlisinin bulunmadığını savunan sanayici esnafı, sokaklarının da aylardır süpürülmediğini söyledi. Sokakta biriken yaprak ve çöp artıklarının rüzgârla birlikte dükkânların içine dolduğunu belirten esnaf, mağdur olduklarını dile getirerek site yönetimine temizlik çağrısı yaptı.

“SİTEYİ ÇÖP GÖTÜRÜYOR DESEM YERİDİR”
Mersin Küçük Sanayi sitesinde 3 yıldır kaynakçılık yaparak geçimini sürdüren Salim Doğan, uzun zamandır sokaklarının temizlenmediğini söyledi. Uzun bir süredir temizlik personeli görmediklerini belirten Doğan, site yönetimine “temizlik” çağrısında bulunarak şöyle konuştu: “Sokaklarımızda ağaçlardan dökülen yapraklar birikiyor, çöpler rüzgârın etkisi ile etrafa dağılıyor. Biz gün içerisinde sık sık dükkânımızın içine giren çöpleri süpürmek zorunda kalıyoruz. Ama ne yaparsak yapılım sokaktan dükkânlarımızın içine çöpler yığılmaya devam ediyor. Bu yüzden stres altında çalıştığımız oluyor. Daha önce bir personel vardı sürekli gelip burayı süpürüyordu. Ama onu uzun bir süredir görmüyoruz. Hem sokağımızı hem de dükkânımızın önündeki çöpler temizleniyordu. Ama ne olduysa birkaç aydır sanayiyi çöp götürüyor desem yeridir. Yetkililerimizin bir an öce olaya el atmasını istiyoruz. Resmen pisliklerin içinde çalışıyoruz. Bir an önce sokak temizliğine bir çözüm bulunurlarsa seviniriz.”



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA