VALİ SU, TARSUS’TA MUHTARLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, TARSUS’TA MUHTARLARLA BULUŞTU


 

Vali Ali İhsan Su, kentteki tüm kamu kurum ve kuruluşların 7 gün 24 saat boyunca, vatandaşlara hizmet etmek, onların güvenliğini sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini daha da arttırmak amacıyla görevinin başında olduğunu vurguladı.

Mersin Valiliği koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Vali Ali İhsan Su, Tarsus ilçesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Valilikten yapılan açıklamaya göre; Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal’ın yanı sıra il ve ilçe daire müdürleri ile birlikte ilçede görev yapan 140’ın üzerinde muhtarın katıldığı buluşmada, mahallelerin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Tarsus Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve saygı duruşunda bulunulması, akabinde İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan buluşmada yaptığı konuşmada, düzenli olarak gerçekleştirdikleri ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında bugün, Tarsus muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyeceklerini ifade eden Vali Ali İhsan Su, toplantıda dile getirilen hususların titizlikle takip edileceğini de sözlerine ekledi.
Vali Su’nun, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak noktaladığı konuşmasının ardından toplantı, temsil ettikleri mahallelerdeki vatandaşlarımızın teveccühüyle göreve gelen muhtarların tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmeleri ile devam etti.
Toplantı sonunda yaptığı konuşmada ise, temsil ettikleri vatandaşların ve Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu tür toplantıların düzenlenmeye devam edileceğinin üzerinde duran Vali Ali İhsan Su, kentteki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 7 gün 24 saat boyunca, vatandaşlara hizmet etmek, onların güvenliğini sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyelerini daha da arttırmak amacıyla görevinin başında olduğunun üzerinde durdu.
Konuşmasının sonunda, mahallesinde yardıma muhtaç olup da daha önce ulaşılamayan vatandaşlar varsa, muhtarlarca bildirilmesi halinde ihtiyaç sahiplerine gerekli tüm yardımların Kaymakamlıklarca yapılacağının belirten Vali Su sözlerini, her zaman olduğu gibi bugün ve yarın da bir ve beraber olarak, Mersinimize hizmet etmek ve daha da ileri noktalara taşımak için yoğun gayret sarf etmeye devam edeceklerini dile getirerek sonlandırdı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA