MERSİN BÜYÜKŞEHİR E-DEVLET’TE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR E-DEVLET’TE


 

35 milyondan fazla kullanıcının yararlandığı e-Devlet Kapısı’na Mersin Büyükşehir Belediyesi de eklendi.

Bilgi İşlem Dairesi tarafından, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin e-Devlet Kapısı’na entegrasyonu sağlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Bilişim alanında birçok ilki ve yeniliği Mersin’e kazandırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu defa da 35 milyondan fazla kullanıcının faydalandığı e-Devlet Kapısı’nda yer almaya başladı.
www.turkiye.gov.tr adresinden girilerek güvenle giriş yapılabilen e-Devlet Kapısı’nda yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, büyükşehir belediyelerinin arasında 23.’üncü sırada yer aldı.
Bilgi İşlem Dairesi tarafından Yönetim Bilgi Sistemi’ne geçen ilk Büyükşehir Belediyesi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayrıca VR Mersin, Muhtarlarla Göz Göze Programı, Genç Dâhiler Projesi, Mezarlık Bilgi Sistemi, Mersin’de ilk defa yapılan Ulusal Bilgi Güvenliği Zirvesi, E-Belediye gibi hizmetlerin yanı sıra yenilenmiş ve güçlendirilmiş web sayfası ile bilişim alanında çığır açmaya devam ederken son olarak da e-Devlet Kapısı’na girdi.
16 Ocak 2018 yılı itibariyle vatandaşlar Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gelmeden de e-Devlet Kapısı üzerinden Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama işlemlerini gerçekleştirmeye başladı.
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından, bilişim alanındaki çalışmalar hızla sürdürülürken, bu anlamda en iyi hizmet sağlayan Büyükşehir Belediyesi olmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA