MERSİN VALİLİĞİ’NDEN HEKİMLERE PANEL YASAĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN VALİLİĞİ’NDEN HEKİMLERE PANEL YASAĞI


 

Mersin Tabip Odası’nın kentteki şehir hastanesi ilk yılını değerlendirmek amacıyla düzenlemek istediği panel, Mersin Valiliği’nin kararı ile yasaklanırken; Oda Başkanı Dr. Ful Uğurhan, paneli aynı gündemle oda binasında gerçekleştireceklerini açıkladı.

Mehmet Nabi Batuk
Afrin operasyonuna yönelik yayımladığı basın açıklaması nedeniyle; Türk Tabipler Birliği Merkez Konsey Üyelerinin gözaltına alınmasının yankıları sürerken Mersin Tabip Odası’nın “1. Yılında Şehir Hastanesinin Sağlık Ortamına Etkisi” başlığıyla 3 Şubat 2018 tarihinde saat 13.00’te Mersin Serbet Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenleyeceği panel Mersin Valiliği tarafından yasaklandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan, paneli aynı tarihte ve saate oda binalarında gerçekleştirecekleri bilgisini verdi. Dr. Uğurhan, “Valilik buna izin vermeği için biz oradaki düşüncelerimizi o gün konuşacaklarımızı buradan paylaşacağız. Aynı zamanda bu süreç nasıl geliştirilecek bunu değerlendireceğiz” dedi.      



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA